Sök

Arkiv

Kategorier
Netroots - Socialdemokraterna


Creeper

MediaCreeper

Antal besökare:


Prenumerera

Ange din epost-adress så får du uppdateringar via mail

Gör som 2 844 andra, prenumerera du med.

Elof Hansjons skriver:

Hej Peter,

Hoppas att allt är bra med dig!

De viktigaste tendenserna som jag ser det handlar om rasism och främlingsrädsla, resultaten i skolan, brottsligheten (som förvisso nu är på väg ner men som fortfarande är för hög), att folk ger Södertälje lågt betyg som bostadsort, att arbetslösheten är hög, politikerföraktet och det fortsatt låga valdeltagandet.

Det hårda slitet handlar om att bli betydligt bättre på att utvärdera insatser och orka vara självkritiska. Det handlar om att hålla ihop ekonomin så att vi stegvis kan ge mer resurser framför allt till skolan. Det handlar om samarbete med polisen för att möta brottsligheten. Det handlar om initiativ kring arbetslösheten och Södertälje som bostadsort. Det handlar om att göra extremt många verksamhetsbesök och liknande insatser för att minska glappet mellan politik och människors vardag.

Det finns säkert fler exempel på både tendenser och områden som vi måste slita med, men det är viktigt att vi ser verkligheten som den är och utgår därifrån.

Ha en bra helg!

Hälsningar

Elof

%d bloggare gillar detta: