Sök

Arkiv

Kategorier
Netroots - Socialdemokraterna


Creeper

MediaCreeper

Antal besökare:


Amanda Brihed skriver:

Det har diskuterats hos Mary (MinaModerataKarameller) och hos HAX, men även ”hemma hos mig” om det faktum att Niklas Wykman (MUF) inte dyker upp som talare på Hoppets Demonstration.

Därför en liten försiktig inbjudan till två önskade deltagare jag hemskt gärna vill se som talare på Hoppets Demonstration den 16/9 på Sergels Torg.

Jag satt personligen i möte med Gustaf Stenlund angående Niklas eventuella deltagare för sisådär en månad sedan. Då lät det som om MUF var glada över en chans att tala 16/9. Sedan tycks något ha hänt som gjort att tystnaden lagt sig istället. Men jag vill också se Niklas där. Jag vill också se Mona Sahlin ta tydlig ställning för vad hon lovade i Almedalen. Hon är alltså också välkommen. Förstås.

Jag inbjuder härmed officiellt Niklas Wykman och även Mona Sahlin till talarstolen på Hoppets Demonstration. Läs mer på bloggen:

http://brihed.blogspot.com/2008/09/en-inbjudan-med-2-dagar-kvar-till.html